Kitálalt a tanárnőjével hancúrozó diák, aki szerint ez minden fiú álma

/
/
6318 megtekintés

A most 17 éves srác minden hálószobatitkot kifecsegett a tanárnőjével folytatott viszonyról.

Bíróság hallgatta meg azt a 17 éves diákot, akinek két évig volt viszonya az 53 éves tanárnőjével. A fiú nem kertelt, és a rendőrségnek is elmondta: Ez minden tinédzser fiú álma.

Egy Manchester közeli középiskola tanárnője, Deborah Lowe és az akkor 15 éves fiú viszonya egy ártatlannak tűnő iskolai flörttel indult, ami telefonszám cserébe, majd sutyiban zajló telefonkamatyba torkollott. A minden részletre kiterjedő beszélgetésben a tanárnő alaposan beszámolt arról, hogy mit csinál, és azt is, hogy mit vár el a fiútól.

A telefonos dolog azonban kezdett unalmas lenni, ezért egy hónappal később már Lowe kisasszony lakásán kötöttek ki, ahol azon nyomban egymásnak is estek. A viszony folytatódott, a helyszínek pedig változtak, ott estek egymásnak, ahol csak jólesett. A fiú szerint egyetlen kikötése volt a tanárnőnek, aki imádta, ha az együttlét alatt kurvának nevezi őt.

 

Persze emellett imádta, ha a fiú húzza a tanárnéni haját, kicsit vadabb módon közelítenek a másik felé, aki viszonzásul harapdálta a fiú ajkait és kikarmolta a hátát. Kapcsolatuk két évig tartott, ugyanis ekkor lebuktak egy ártatlan kártya miatt, amit a fiúnak címezve egy mondatot írt üzenetként: “kinek másnak lehetnék a kurvája?” A lapot anyuka találta meg, aki szó nélkül értesítette a rendőrséget.

Mindkettejüket meghallgatták a rendőrségen, ahol a tanárnő tagadta a vádakat. Azt állította, hogy azután kezdődött a kapcsolatuk, hogy a fiú otthagyta az iskolát. A srác azonban őszinte volt, azonban nem értette miért akkora bűn ez, hiszen az minden kanos tinédzser fiú álma, hogy levarrhassa a dögös tanárnőjét.

Hogy mi lesz a tanárnő sorsa, egyelőre nem tudni, hiszen a tárgyalások jelenleg is zajlanak.