A tökéletes párkapcsolat titka: Minden együttlét végén 15 ezret fizet az asszonynak

/
/
4597 megtekintés

30 év felhőtlen házasélet után kötött ki ott a házaspár, hogy a férfi fizet az asszonynak az ungabungáért.

A dolognak persze voltak előzményei. Az asszony ugyanis megtudta, hogy férje egy masszászszalonként működő bordélyba jár, ahol nem feltétlenül fél óra beszélgetés után fizet ki horribilis összegeket.

A West Midlands-i nő harminc éve van együtt a párjával, akiről nemrég tudta meg, hogy öt éve folytat viszonyt egy kolbászokkal foglalkozó, ősi szakmában dolgozó hölgyeménnyel. A nő már 2013-ban lebuktathatta volna a férjét, ha kicsit is jobban utána jár a dolgoknak, hiszen akkoriban talált egy telefonszámot a férje telefonjában, amit a férfi ügyesen kimagyarázott. Akkor kitörölte a számot, de a számsor évekkel később újra szembe jött vele.

Tavaly év végén a telefonszám újra felbukkant, ám ekkor már sokkal érdeklődőbb volt, így izgalmas dolgok derültek ki imádott párjáról. Megtudta, hogy férje már öt éve kapcsolatban van egy román származású konzumhölggyel, aki pénzdíj ellenében rendesen ellátja a kolbásza baját. A feleség azért is járt jobban utána a dolgoknak, mert a telefonszám előtt még léckeményítő gyógyszereket is talált a lakásban, és akkor még kicsit sem értette (vagy nem akarta érteni), hogy minek van azokra szükség.

Az asszonyt sokkolta a hír, de az öt éves viszony ellenére sem költöztek külön. A feleség attól lett leginkább pipa, hogy nem különféle viszonyokba menekült a férje más-más lányokkal, hanem öt évig ugyanazon örömlány társaságáért fizetett alkalmanként 15 ezer forintot.

A férfi persze szánja-bánja a történteket, és mint mondja, jó útra tért, újra beleszeretett a feleségébe, aki minden együttlétért 15 ezer forinttal rövidíti meg a férjét. Hát így is lehet, kéremszépen.