Zárás után ment be a diszkóba, mert ottmaradt a kabátja, dühében lenullázta a berendezést, majd a földön összegubózva bealudt

/
/
1557 megtekintés

Annyira elfáradt a berendezések szétverésében, hogy ivott egy sört, majd a pult árnyékában álomra hajtotta a fejét.

Még most is röhögik annak a tatabányai férfinak az esetét, akit kalandos úton fogott el a rendőrség, miután betört egy szórakozóhelyre, szétvert mindent, majd elaludt a nagy meló végén.

A sztori azzal kezdődött, hogy a férfi beadta az önéletrajzát egy tatabányai szórakozóhelyre, és ennek örömére még aznap este elment oda bulizni a haverjaival. Legurult pár kanyar alkohol, majd amikor távoztak, a férfinak eszébe jutott, hogy a kabátja a bulihelyen maradt.

Gondolta nem várja meg a reggelt, ezért még éjszaka visszament a szórakozóhelyre, ami pechére már zárva volt. Vagyis a helyszín és a tulaj pechére, ugyanis a három méter magas erkélyre felkapaszkodva, majd az erkélyajtót berúgva máris a táncparketten találta magát.

Keresni kezdte a kabátot, amit nem talált meg végül, és ez annyira feldühítette, hogy gondolta szétver mindent, ami az útjába esik. Egy tévét, pénztárgépet, bejárati ajtót, biztonsági kamerát és egy kávéautomatát is szétbombázott, majd megspékelte ezt egy poroltó kifújásával is.

A kasszából elemelt 227.340 forintot, megivott egy energiaitalt, legurított egy sört, majd a jól végzett munka örömére elszundított a pult mögött. Reggel a takarítónő talált rá, akitől annyira megriadt, hogy azon nyomban elszelelt, de a rendőrségnek sikerült őt elfognia. Esetét nemrég tárgyalta a bíróság, ahol 3 év felfüggesztett börtönt kapott, és félmillió forint kártérítést az okozott károkért.

Mondjuk arra kíváncsiak lennénk, hogy végül megkapta-e a munkát a szórakozóhely tulajától.