Annácska olyan SMS-t kapott a nyertestől, akit elhívott éjszakára, hogy nem hisszük el

/
/
19126 megtekintés

Erre biztosan nem számított Kelemen Anna, de őszintén bevalljuk, hogy mi sem.

Anna még a választás előtt hirdetett játékot, aminek a nyereménye ő maga volt. Kelemen Anna tartotta is magát az ígéretéhez és kisorsolt egy férfit, de a randi mégsem jött össze. Nem, nem a művésznő mondta le.

“Rengetegen szerettek volna velem vacsorázni. Ötvenvalahánynál abbahagytam a jelentkezők számolását. Végül N. Zsoltra esett a választásom a fotói alapján. SMS-ezésünkből visszafogott, kedves fickónak tűnt. Egy sima vacsoráról volt csak szó, aminek során bármiről szívesen elbeszélgettem volna” – mondta a Borsnak Kelemen Anna, aki egy levélben kapta meg a visszautasítást.

“Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok. Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A „gyáva” nyúl, örök csodálattal: Zsolt.”

A celeb bánta a dolgot, de elmondta, gyakran ijednek be tőle a férfiak.

“Sajnálom, hogy Zsolt végül így megfutamodott, és nem ismerhettem meg személyesen. Ennek ellenére korrektnek tartom, hogy jelezte felém, mégsem jön el a randevúra. Aranyos, amit írt, köszönöm a levelet és a virágot! Félnek tőlem a férfiak. Ennek nem a személyem, hanem a nevem az oka. A péniszméregetés csak a neten megy, élőben nem olyan nagy a szájuk. Szemtől szemben visszafogottabbak, és udvariasak velem.”

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!