Fiúként dobta, de nővé operálva már rendben volt a kapcsolat

/
/
309 megtekintés

Erin Anderson 22 éves amerikai transznemű lány. aki sokáig titokban tartotta másságát, és csak félve próbálkozott sminkeléssel, női ruhákkal.  Kamaszként eljutott arra a pontra, hogy meleg fiúként éljen, és próbált párkapcsolatokat kialakítani. Például, 18 évesen a Facebookon üzenetet írt egy srácnak, Jared Norrisnak, aki tetszett neki, ám a fiú érzékeltette vele, hogy nem kíváncsi rá. Anderson ezek után döntött […]

Erin Anderson 22 éves amerikai transznemű lány. aki sokáig titokban tartotta másságát, és csak félve próbálkozott sminkeléssel, női ruhákkal.  Kamaszként eljutott arra a pontra, hogy meleg fiúként éljen, és próbált párkapcsolatokat kialakítani. Például, 18 évesen a Facebookon üzenetet írt egy srácnak, Jared Norrisnak, aki tetszett neki, ám a fiú érzékeltette vele, hogy nem kíváncsi rá.

Anderson ezek után döntött úgy, hogy nem harcol tovább a testével és belevág a nemváltásba. Hét hónappal később pedig, már Erin néven, csinos szőke lányként volt fent az Instagramon. Norrisnak azonnal meg is tetszett belájkolta, majd jött a szívecske, a tetszik, a helló mizu, meg a bökés.

Bár Anderson többhónapos hormonkezelésen esett túl és a melleit is megcsináltatta, arra nem volt pénze, hogy a nemi szerv műtétet is elvégeztesse magán, de a pasija ezt nem is tartotta feltétlenül szükségesnek.

“Nőiesebbnek akar tűnni, de nekem már így is gyönyörű. Akkor is szeretni fogom, ha megcsináltatja a műtétet, bár az én szememben így száz százalékosan nő, de értem, hogy neki nagyon nehéz lehet.” – nyilatkozta a srác. Erin nagyon félt attól, hogy Jared családja majd elítéli őket, ha megtudják, hogy valójában férfinak született, de a barátját nem érdekelte mások véleménye, így nem tartotta titokban barátnője történetét. A pár egyébként jelen pillanatban nincs együtt, arról hogy miért szakítottak, nincs információ.