A túl sok orgazmus ilyen hatással van a testedre

/
/
8702 megtekintés

Rendszeresen, napjában akár többször is elsütöd a pisztolyt? Akkor ez a cikk most neked szol.

Nem is húzzuk az időd, hiszen arra vagy kíváncsi, hogy káros-e az egészségre a túl sok orgazmus. A válasz: igen is, meg nem is.

Dr. Jonathan Schiff urológus szerint fiziológiai szempontból nincs kockázata annak, ha gyakran elmész.

DE!

A (napi) többszöri szex során apró sérülések keletkezhetnek a péniszeden, sőt, akár még száraz (azaz spermamentes) ejakulációval is számolhatsz. És ott van még az is, hogy az egymást követő spriccelések, vagyis orgazmusok után nem tud helyreállni az idegek kémiai egyensúlya, vagyis kevésbé lesz érzékeny a cerkád.

A nagyszerű tudomány amúgy számszerűsítette, hogy mennyi az annyi, ha mondjuk a prosztatarák megelőzéséért szexelnél.

Legalább 21-szer menj el egy hónapban, mert így jelentősen csökkentheted a prosztatarák kialakulásának kockázatát. Ezt nem mi mondjuk csak úgy a hasunkra ütve, hanem a Boston University kutatói, akik egy 18 évet felölelő vizsgálat végén jutottak erre az eredményre.

A kutatás során 20 és 29 év közötti, illetve 40 és 49 év közötti férfiakat vizsgáltak. A fiatalabbaknál 19%-kal, az idősebbeknél 22%-kal csökkent a prosztatarák kialakulásának esélye havi legalább 21 szeri ürítés mellett. Akik ennél kevesebbszer spricceltek (4-7 alkalom/hó), bizony nagyobb eséllyel diagnosztizálták a betegséget.

Az ok pedig nagyon egyszerű

Ejakuláció során kimosódnak a karciogének (azok az anyagok, amelyek rákos folyamatokat indíthatnak el a szervezetedben), így kevesebb fertőzés tudja megtámadni a prosztatát.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!