61 forintból nyert 6 milliárdot

/
/
2024 megtekintés

Van az úgy, hogy semmi nem jön össze, mások meg bármit tesznek, folyton rájuk mosolyog a szerencse. Most olyan embereket gyűjtöttünk össze, akiknek pillanatok alatt változott meg az élete

Lássuk a világ talán 5 legszerencsésebb emberét, akik hatalmas összeget kaszáltak az online kaszinókban.

Az első helyen egy finn férfi áll, aki 2013-ban mindösszesen 25 centet (61 forintot tett kockára!!!!), amikor rá mosolygott Fortuna, és 24 millió dollárt (hatmilliárd forint) kaszált. Sírt és nevetett egyszerre, nem akarta elhinni, hogy elvitte a főnyereményt.

A második helyen egy britt katona áll. Jonathon Heywood 25 penny-t dobott be a nyerőgépbe és így sikerült elvinnie minden idők legnagyobb jackpotját, ami 4,5 milliárndak megfelelő angol font volt.

A harmadik helyen az a Norvég férfi áll, aki az éjszaka közepén ült le a számítógépe elő, mert egyszerűen nem jött álom a szemére. Gondolta kockázik egy kicsit a neten, hátha majd attól elálmosodik, ez olyan jól sikerült, hogy elvitte a 3,4 milliárd forint értékű jackpotot. Szerintünk azóta se alszik.

A negyedik helyen egy svéd férfi áll, aki azzal a hírrel keltette este a feleségét, hogy nyert 2,4 milliárd dollárnak megfelelő forintot. A férfi szintén nem tudott aludni, ezért szerencsét próbált egy online casinoban. A nyereményből rendezte jelzáloghitelét, és luxusnyaralásra vitte párját.

Minden idők ötödik legnagyobb nyereménye egyben a legnagyobb összeg, amit mobiltelefonnal értek el. Egy évvel ezelőtt az anonimitását kérő játékos hét dollárt (1700 forintot) kockáztatva pörgette ki a 2.3 milliárd forintos nyereményt.