Nyaralós képei buktatták le a rendőrnőt – kepek

/
/
19731 megtekintés

Leanne Carr rendőrnő beteget jelentett munkahelyén, de instagramra felöltött képei nem arról árulkodtak, hogy bármi baja is lenne.

Ez egy klasszikus hiba, amit minden munkavállaló elkövethet. Nem adnak szabadságot az adott hétre, mi meg akkor gondolunk egyet, és kiíratjuk magunkat az orvossal. Ismerős a szitu? Ezt már gyakorlatilag mindenki eljátszotta egyszer, csakhogy ilyenkor lehetőleg ne töltsünk fel magunkról nyaralós képet egyik közösségi oldalra se, mert azt a munkáltatók nem igazán szokták díjazni.

Ebbe a hibába esett bele Leanne Carr, aki őrmesterként dolgozik a Lincolnshire-i megyei rendőrségen, Angliában. A rendőrnő 7 hónap betegszabadságra ment, hogy kipihenje a stresszt. Csakhogy ezt az időt nyaralással töltötte, posztolt Thaiföldről, Ciprusról és Ausztriából is. Természetesen a vezetői és a kollégái nem nézték jó szemmel, hogy fizetett betegszabadságát így tölti. Másrészt azt is sérelmezték, hogy ebben a pozícióban nem illik ilyen képeket feltölteni. A nő azonban megúszta mert semmilyen szabály nincs arra, hogy kell tölteni egy betegszabadságot.  

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!