Egymást kalapálta a násznép, mert a férj a lagzin jelentette be, hogy elválik

/
/
5265 megtekintés

Alig mondták ki a boldogító igent, a férj bejelentette a lagzin, hogy el akar válni, amiből hatalmas tömegbunyó kerekedett.

Az egyiptomi pár esküvője rendben lezajlott, de amikor az újdonsült párocska elindult volna a nászútra, a leányzó szülei feltartották a menyasszonyt, mondván, még el akarnak búcsúzni a lánytól. A férj pipa lett, kijelentette, hogy elege van és válni akar.

Több se kellett a meghívottaknak, jó nagy bunyó kerekedett, még székeket és berendezési tárgyakat is dobáltak egymásnak, azzal verték, akit csak láttak. A balhé végén az ifjú feleség a közös otthonukba vette az irányt, de a férj megmakacsolta magát, és a szerelmi fészkük helyett inkább a szülői házban töltötte az éjszakát. Annyira megmakacsolta magát, hogy szem és fültanúk szerint még mindig el akar válni friss feleségétől.

A férj azért borult ki, mert az anyósék ragaszkodtak ahhoz, hogy eltöltsenek a lányukkal egy kis időt, pont akkor, amikor a mézeshetekre vették volna az irányt. A férj szerint erre semmi szükség nem volt, hiszen felesége minden addigi estét együtt töltött anyával és apával, akik vélhetően nem pusztultak volna el, ha pár napig nem láthatják lányukat.