Az évszázad túlélője a férfi, akit fejbeharapott egy medve, megmart egy csörgőkígyó és szétcincált egy cápa

/
/
3952 megtekintés

Szerinte peches, és egyáltalán nem haragszik egyik állatra sem az évszázad túlélőjének számító férfi.

Éppen body boardozott a húszéves Dylan McWilliams, amikor gyorskajának nézte őt egy tigriscápa. Hét öltéssel megúszta a kalandot, de mint kiderült, már korábban is eljátszott két életet a hétből.

Az amerikai férfi Hawaiin élvezte a hullámokat, amikor rátámadt egy cápa. Előbb megbökte valami a lábát, és amikor lenézett, egy két méteres cápát látott, akit azonnal rugdalni kezdett, hátha így távol tudja tartani. A cápa megharapta ugyan, de valahogy sikerült kievickélnie a partra vércsíkot húzva maga után. A nagy kapálózásban azt sem tudta, hogy megvan e még a lába, annak megléte csak az adrenalinfröccs elmúlta után tudatosult.

Ha azt mondod teljesen szerencsés az ürge, akkor még nem hallottad a korábbi sztorijait. Az utóbbi pár évben Amerikát gyalogosan bejáró fiatal tavaly egy medvével akadt össze, amikor Coloradoban táborozott a haverjaival. Egyik reggel arra ébredt, hogy egy feketemedve bekapja a fejét, és el akarja őt vonszolni. A túlélő-tanfolyamokat tartó férfinak volt annyi lélekjelenléte, hogy belenyúljon az állat szemébe, aki így elkullogott ugyan, de egy kilenc öltéses fejsebet azért otthagyott a szerencsés emberünk koponyáján.

Két évvel korábban egy csörgőkígyó harapta meg a férfit, aki ekkor esett át az állattámadások tűzkeresztségén. A csörgőkígyó nem egy ártatlan jószág, bár valamiféle bemelegítés lehetett a férfi számára, akit ez a veszélyes állat csupán egy száraz harapással figyelmeztetett, hiszen méreg mondhatni alig jutott a szervezetébe.

A három éve pechszériás férfi egy szimpla balszerencse sorozatnak tartja a három esetet, és ezek egyike sem tántorítja el attól, hogy továbbra is gyalogosan szelje keresztül az országot. Szerinte három az igazság alapon innen már csak jó dolgok érhetik. Kiderül.