Olyan Facebook frissítés jön, amit eddig csak Zuckerberg nagyvezér használhatott

/
/
444 megtekintés

Elvileg a frissítés már kész, csak bevezetésre vár, aztán kiderül, ki mekkora örömmel fogadja.

Amikor beütött a Facebook adatkezelési botránya, a cégvezető Zuckerberg privát üzenetváltásai szó nélkül eltűntek a közösségi oldalról. Erről olyan személyek számoltak be, akik csacsogtak vele, de mindenféle előzmény nélkül, az összes, általa írt betűhalmaz rejtélyes módon kitörlődött.

Ez azért is érdekes, mert ugyan mi ki tudjuk törölni az elküldött és kapott üzeneteket, de az a másik félnél megmarad, ami a nagyvezér esetében nem így történt. Rögtön jöttek a háborgó kommentek, a tajtékzó felhasználók, amire az volt a válasz, hogy a közösségi oldal már dolgozik a mindenki által elérhető üzenettörlési módon.

A hír nem kacsa, ugyanis felröppentek hírek a közelgő újításról, ahol lehetővé teszik mindenki számára, hogy úgy töröljön üzenetet, hogy az a másik fél fiókjából is eltűnjön. Egy screenshot árulkodik a közelgő fejlesztésről, ami úgy tűnik már kész, csak bevezetésre vár. Hogy pontosan mikor dobják be a mély vízbe, még nem tudni, talán szép lassan, a frissítésekkel érkezne, hogy egy-két szerencsés kipróbálhassa, mit is tud.

Szerinted hasznos lesz, vagy elátkozod a percet is, amikor nem maradnak meg a csajaidtól kapott pajzán sorok, amiktől masszív merevedést kapsz, bármikor is olvasod?