Temérdek luxus és jólét: két fiatal vall arról, hogy milyen az élet kitartottként

/
/
18809 megtekintés

A két lány nyíltan felvállalja, hogy mivel is keresik a kenyérre valót, ha nem is büszkék rá, de őszintén vallanak a kitartott szerepükről.

Két fiatal mesél arról, milyen is az élete egy sugarbaby-nek, vagyis kitartottnak. Ők annyiban különböznek az örömlányoktól, hogy utóbbiak csak a testüket adják el pénzért, míg a kitartottak picit a lelküket, de inkább a társaságukat kínálják fel milliókért.

Kaeden Harveland még csak 18 éves, regisztrált egy randialkalmazásra, aztán úgy döntött, összeköti a kellemeset a hasznossal. A felhasználók ugyanis nem csak szimpla üzenetekkel bombázták, hanem pénzt is ígértek egy lehetséges találkozásért cserébe. Hősünk úgy gondolta, miért is hagyná ki a lehetőséget, aztán szép lassan elmerült a kitartottak világban.

Elvileg havi fél millió és másfél millió forint között keres, és azt állítja, semmiféle intim kapcsolat nincs a kuncsaftjai és közte, pedig azok nem is keveset csengetnének ki egy-egy éjszakáért. A fiatal egyébként ügyel a biztonságra, koton helyett sokkolót és paprikaspray-t tart a tatyójában. Amióta belevágott a sugarbaby létbe, közel 50 kuncsaftott fogyasztott el, persze mint már mondtuk, nem olyan értelemben (ahha, persze..).

Kaeden Harveland (@kaedenharveland) által megosztott bejegyzés,

Kaeden Harveland (@kaedenharveland) által megosztott bejegyzés,

Kaeden Harveland (@kaedenharveland) által megosztott bejegyzés,

A 20 éves Miss Sugar (ez csak álnév) egész másként csöppent bele a kitartott szerepbe. Egy férfi ajánlotta fel neki ezt a lehetőséget, akivel Ibizán találkozott. A gyári melóra ráunó leányzó persze, hogy igent mondott, és nagyon nem bánta meg döntését. Dőlt a lé, egy nap alatt megkereste azt, amiért akár hetekig, hónapokig robotolt. Ő már nem vétózza meg a kuncsaftok intimebb kéréseit, bár minden bizonnyal megkéri az árát egy-egy éjszakának. Úgy tekint erre az egészre, mint egy férfi-barátnő felállásra, ahol nincsenek kötöttségek, akár egy nyílt párkapcsolatban. Nem is falja ész nélkül a férfiakat, hiszen eddig hat hosszabb távú kuncsaftja is volt.