Az a munkája, hogy szexbabákat tesztel, így hát megmondta a tutit a szilikonpasiról

/
/
1994 megtekintés

Valaki temérdek pénzen megvásárolja ezeket a termékeket, valakit pedig azért fizetnek, hogy letesztelje, mit tudnak, mielőtt a boltok polcaira kerülnek.

Venus O’Hara elégedett lehet a munkájával, hiszen ennél kielégítőbbet keresve sem találna. Az a foglalkozása, hogy letesztelje azokat a termékeket, amiket a párok a hálószobai erotikájukhoz használnak fel.

Az elmúlt öt évben félezer játékszert próbált ki, hogy személyes tapasztalatait megossza másokkal és a gyártóval. Talán nem véletlen, hogy felkérte őt a BBC harmadik csatornája, hogy a Sex Robots and Us sorozatában próbáljon ki egy férfi szexbabát, és mondja el milyen volt.

A hölgynek biztosították a játékszert, segítettek össze is szerelni, majd amikor már minden klappolt, egyedül hagyták a “szerelmeseket”. A tesztalany először is túl nagynak bizonyult, már ha értjük mire gondolok. O’Hara egy korábban jól bevált méretre cserélte a baba gyulai kolbász méretű szerszámát, majd elkalandozott annak jól kidolgozott részletein. Ahogy azt ilyenkor illik, jól elverte a szilikonférfi hátsóját, ami pont olyan volt, mintha egy valódi ember bőrét pofozná.

Végül akcióba lendült, de mivel nem hús-vér férfiról van szó, így elmaradtak a kölcsönös mozdulatok, harapások, csókok. Csöppet ki is ábrándult, hiszen olyan volt az egész, mintha a férfi nem kívánná őt. Elő kellett hát húzni valamit a tarsolyból, vagyis pontosabban egy csiklóizgató, ami a babán lovagolva a mennyekig repítette Miss Venust.

Ezután jött a mélyinterjú, a tapasztalatcsere, amiben a hölgy kitért arra, hogy rendben vannak ezek a szexbabák, de egy jó darabig biztosan nem fognak helyettesíteni egy igazi férfit, de még egy vibri is lekörözi őket, legalábbis szerinte.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!