Káoszt okozott a mesefilm előtt véletlenül levetített horrorfilm előzetes

/
/
1800 megtekintés

A gyerekekkel érkező családok épp a Nyúl Péterre vártak, amikor sikoltozós, darabolós horror előzetes törte meg a csendet.

Az eset egy ausztrál városban történt, és akkora felháborodást keltett, hogy több család is kimenekült a moziból.

Innaloo város mozija a napokban nem feltétlenül fog sok bevételhez jutni a családi mozifilmekből, hiszen nemrég egy aprócska malőr okozott hatalmas felfordulást. Épp leadni készültek a Nyúl Péter című, félig élőszereplős családi filmet, amikor a kuncogó, popcornt majszoló gyereksereg nagy megdöbbenésére egy darabolós horror előzetese jelent meg a vásznon.

A kisgyermekes családok torkán akadt a falat, pánik tört ki a teremben, és akik nem menekültek ki a moziból, azok vagy a gyerekek fülét és szemeit próbálták eltakarni, vagy üvöltve próbáltak szólni a mozigépésznek. Szerencsétlen jegyszedőlányt is kérdőre vonták a bejárat előtt, aki nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel.

A nem várt horror előzetesét végül sikerült leállítani, vizsgálat indult az ügyben, hogy ki és mi lehetett a hiba oka, valamint ingyen mozijegyeket ajánlottak fel a közönség minden tagjának. A szóbeli bocsánatkérés sem maradt el, és csak remélik, egyik lurkó fejlődésében sem okoztak kárt a látottak.