Utazni, enni és bulizni kell annak a szerencsésnek, akit a világ álom állására keresnek

/
/
3203 megtekintés

Az izlandi légitársaság a világ jelenlegi legjobb állását kínálja, ami még betöltetlen.

A feladat egyszerű: utazgatni kell, kiváló éttermekben elfogyasztani a mindenféle földi jót, csapatni egy szórakozóhelyen, és minderről videós élménybeszámolót készíteni.

A WOW izlandi légitársaság álom állására bárki jelentkezhet, aki egy két perces videóban bemutatja a saját lakóhelyét. A cél persze az, hogy legyél kreatív, szimpatikus, nyerd el a zsűrizők tetszését, és ne fintorogj, ha épp nem a strandon kell mereszteni a hátsód, hanem kipróbálni mindent, ami az utazások során szembe jön. A feladat annyi, hogy mindent dokumentálni kell, amolyan videós blogot vezetni a mindennapokról.

A szerencsés kiválasztott június 1-től járhatja be izlandot és a világot három hónapon keresztül. Nem egyedül, hiszen a négy izlandi és nyolc nemzetközi helyszínre magával viheti egy haverját is. A program olyan, amilyenre egy fiatal csak vágyhat. Hasznos időtöltés a meglátogatott városokban, népszerű éttermek és szórakozóhelyek kipróbálása.

A kiadásokat állja a légitársaság, emellett havi egymillió forint zsebpénzt is kap a szerencsés. Hogy pontosan milyen városokba juthat el a kiválasztott, még nem tudni, de ha ingyen van, akkor mindegy is. Biztos nem bánja meg majd senki.