DJ Khaled utál nyalni, azt is elmondta, miért nem csókol be soha az asszonynak

/
/
14010 megtekintés

Persze ő elvárja a cidázást, de cserébe sosem nyalókázza ki a felesége barlangját.

Dj Khaled még 2015-ben egy interjú során volt túlontúl őszinte, ami most annyira felböffent, hogy pillanatok alatt bejárta újra a világot. Az összes közösségi oldal ezen csámcsog, megosztották Twitteren, és Instagramon is érkeznek a frappáns hozzászólások.

Dj Khaled egyébként nem rapper, nem producer, de van egy kiadója. Abból van jó sok pénze, hogy nagy neveket hoz össze egy-egy nótára, aztán a jogdíjakból rendesen megtömi ő is a zsebeit. Remekül sikerült eladnia magát, hatalmas rajongótábora van, amitől annyira elszállt, hogy konkrétan neves rapperekhez hasonlítja magát, miközben kinevezte magát kiskirálynak is.

És akkor itt már meg is magyarázta azt, hogy miért is nem szippantja ki a felesége örömbarlangját nyelvvel. Szerinte ő a király a háznál, a családfenntartó, emiatt őrá más szabályok vonatkoznak, mint más halandó férfiakra. Eközben az asszonynak kötelessége, hogy calippóként szopogassa a király kétgömbösét, mert ha nemet mond, akkor jajj neki.

Azt is hozzátette, hogy a nőnek dicsőíteni kell a férfit, amelynek az az egyik eszköze, hogy taknyosra torkozza őt, ha úgy kívánja. Ő viszont nem járatja meg a nyelvét az asszony lába között, hanem azzal teszi tiszteletét, ha megdicséri a vacsorát, megkérdezi tőle, hogy mennyire ízlett neki. Plusz ő a családfenntartó, aki gondot visel a famíliára, vagyis eltartja őket.

Ez annak tükrében is erős kijelentés, hogy a felesége segíti a vállalkozás ügyeit intézni, plusz saját divatmárkája is van (Abu apparel), amit már 7 éve ő intéz tökegyedül.