Szemléltetés ever: Egy tanárnő fotón mutatta meg a gyerekeknek, hogyan cidázza le a férjét

/
/
7236 megtekintés

Csúcsra járatta a szemléltetést egy tanárnő, amikor egy fotót mutatott a diákjainak arról, hogyan torkozza le az ura kolbászát.

Jessica Langford matematikát tanít egy középiskolában, vagyis csak tanított, hiszen a túlzott közvetlensége miatt nemrég felfüggesztették az állásából.

Az ohioi tanárnőt kiskorúak ellen elkövetett zaklatással vádolták meg, miután egy olyan fotót mutatott a gyerekeknek órán, amelyiken a férjének a micsodáját veszi torokra. Hogy matematika órán ez pontosan milyen szemléltetést szolgált, azt egyelőre nem tudni.

Az eset után persze lehullt a lepel a 32 éves tanárnőről, akinek az allűrjei fölött nem egyszer hunytak szemet a daytoni Miamisburgh középiskolában. A hölgyemény ugyanis elhalmozta a diákokat ajándékokkal, éttermi kupokonokkal, cipővel, de a kiváltságosak még iPhone mobilokat is kaptak.

 

A vezetőség már két éve figyelmeztette a tanárnőt, hogy ne legyen túlságosan közvetlen a gyerekekkel, és fizikálisan se közeledjen hozzájuk. Ezt azután kapta meg, hogy rajtakapták, amikor egy 14 éves fiú ölében ücsörög a tanteremben, akikkel gyakran zárkózott be ebédelni, flörtölt és egyikükkel le is feküdt munkaidőben.

Ezekre akkor derült fény, amikor a fotós dolog után a rendőrség kicsit körbe szimatolt. A vezetőség tudott Langford viselt dolgairól, mindig csak figyelmeztették, de komolyabb lépéseket sosem tettek. Miután borult a bili, a tanárnő ugyan óvadék ellenében szabadon védekezhet, de bíróság fog dönteni a további sorsáról.