Kipakolt egy légiutas-kísérő: az első osztály utasai erotikus szolgáltatásokat is vásárolhatnak

/
/
8153 megtekintés

Mindent elmesélt egykori szakmája titkairól egy névtelenséget kérő nő, aki 15 éven át volt utaskísérő. Azért választotta ezt a munkát, mert kalandokra vágyott, és világot szeretett volna látni – írja a Fox News.

Az első osztályon utazók mindent megkaphatnak, amit akarnak. A személyzet tagjai tudják róluk, hogy a pénz nem számít, így sokan közülük hajlandók kikezdeni velük, akár a gépen, akár leszállás után a hotelben. Tavaly például kiderült egy lányról, hogy csak azért csatlakozott a céghez, hogy könnyebben találhasson pénzes klienseket.

“Végül azért rúgták ki, mert hotelszobát cserélt, és erről nem értesítette az ügyfeleit, így azok hiába keresték. Egy lány Los Angeles-i hotelszobájában több utas is megfordult, hogy a pénzükért extrát kapjanak cserébe.”

Az egykori légiutas-kísérő azt mondta, a személyzet tagjai között mindennaposak az együttlétek. A hosszabb útvonalakon, miután felszolgálták az ételt, visszavonulnak. Ilyenkor sokszor szűrődnek ki félreérthetetlen hangok a személyzet számára fenntartott helyiségből.

“A 747-eseken, a pilótafülke hátsó részében van egy hálófülke. Egyszer az egyik gép kapitánya oda vonult vissza az egyik nővel az út közepén.”

A nő elmondta, hogy a kapitányok gyakran járnak fiatal kolléganőkkel, miközben családjuk van, sőt, vannak közöttük olyanok is, akik képesek akkor is együtt lenni az utaskísérővel, miközben a feleségük ott ül az utasok között.

A hosszabb járatok azért is különlegesek, mert a gép személyzete általában két-három nap pihenőt kap, mielőtt hazatér. A légiutas-kísérők közül sokan még nincsenek 21 évesek, így sok országban nem ihatnak legálisan alkoholt, ezért aztán őrült bulikat tartanak a hotelszobákban, ahol minden megtörténik.

A nő beszélt a bunkó utasokról, és arról is, hogyan áll rajtuk bosszút a személyzet:

„Egy fickó rettenetesen viselkedett a barátnőmmel, úgyhogy míg aludt, elvettük a zakóját. Az ujjainál egy-egy pici helyen kibontottuk a bélést, és összemorzsolt rákot szórtunk bele, de csak annyit, hogy véletlenül se legyen feltűnő, aztán visszavarrtuk. Tudtuk, hogy Barbadosra megy, és bűzleni fog majd a tűző napon.”

Egy másik úton egy olasz férfitársaság bánt durván a nővel. Cserébe eldugta a csapat szószólójának fél pár cipőjét, és végignézte, ahogy a férfi egyik lábán cipővel, a másikon csak zoknival sétál végig a terminálon.

A repülőgépek személyzetének a viccelődésre is van idejük. Többször kötöttek fogadásokat a kapitánnyal, hogy ezt, vagy azt mondjon be a mikrofonjába.

A nő azt mondja, másfél évtized alatt mindent látott, amit a szakmában lehet, és nem létezik olyan utas, akit ne tudna kezelni. Az első, és az üzleti osztály utasai között gyakran megfordulnak, hírességek, és celebek. Ők általában azt szeretik, ha teljesen hétköznapi utasokként kezelik őket.