800 ezer alatt nem vesz babakocsit a magyar luxusfeleség

/
/
5649 megtekintés

A Feleségek luxuskivitelben oszlopos tagja az USA-ban adott életet gyerekének és jelenleg is Miamiban van.

Azzal mindenki tisztában van, hogy bizony egy szülés nem éppen olcsó mulatság, ha az ember egy saját orvost szeretne. Nyilván ez legtöbb esetben csak a mi nyugalmunkat szolgálja. Vivien a Feleségek luxuskivitelben című rendkívül magas színvonalú műsor egyik kitartottja azonban most megmondta a tutit.

„Nagyon szerettük volna, ha amerikai állampolgár lesz a fiunk, mert úgy sokkal több esélye van mindenre a világon. Itt állják a tanulmányai teljes költségét, amíg iskolás, és rengeteg kiváltságot-támogatást kap ezen felül, sőt, így még elnök is lehet” – mondta Vasvári Vivien.

Gondolhatjátok, hogy hány milla egy ilyen privát szobás szülés az államokban. Még annál is több, de hát ha van miből, azonban a legnagyobb okosság még csak most jön!

„Otthon egy átlagember is kifizet félmilliót egy szülésért, mert a legjobbat akarja a gyermekének. Ráadásul korábban majdnem ráfáztam, az egyik kórházban egy sima cisztaműtét miatt ki akarták venni a petefészkemet is, a magánintézményben pedig megmentették. Most nem kockáztattam. Egyébként is egy normális babakocsi is nyolcszázezernél kezdődik” – közölte Vivien.

800 ezer???? A kocsit cseréltem le a múltkor annyiért. Mit tudhat egy 800 ezres babakocsi?