Egy szafari parkban szálltak ki az autóból, majdnem szétkapták a gepárdok a félnótás családot

/
/
529 megtekintés

Anyuka, ölében a gyerekével szállt ki az autóból, amikor a gepárdok üldözőbe vették őket.

Majdnem tragédiával végződött egy francia család szafarizása, amikor a tiltó táblák ellenére kiszálltak az autóból, és úgy sétáltak be a gepárdok közé, mintha azok doromboló ölcicák lennének.

A hollandiai Beekse Bergen szafari parkba látogató, félnótás francia családot egy másik autóból filmezték le. Az autóból kiszállást tiltó táblákat figyelmen kívül hagyta a család, és gondolták, közelebbről veszik szemügyre a békésen üldögélő fenevadakat. Anyuka, ölében a gyerekével, minden félelemérzet nélkül sétált oda a napozó gepárdokhoz, akik nem nézték jó szemmel az idegenek kíváncsiskodását.

Az örömködő nézelődés hamar sikoltozós menekülésbe váltott, amikor a gepárdok fenyegetően fellépve a családot vette üldözőbe. Annyi szerencséjük volt, hogy a park vezetője szerint a szupergyors nagymacskák jóllakottan hevertek a fűben, ezért csak el akarták ijeszteni a területükre merészkedő idegeneket.

A vezetőség szerint annyi tábla van kitéve a parkban, hogy az szinte kiveri az odalátogatók szemét, így képtelenség, hogy a francia család nem látta ezeket. A felvétel terjedése után felháborodó kommentek kezdtek érkezni, miszerint az lenne a minimum, hogy a felelőtlen családot jól megbüntetik, anyukától pedig még a gyereket is elveszik kiskorú veszélyeztetése miatt.

6 éve is volt egy hasonló eset a parkban, de az a történet sokkal rosszabbul fejeződött be. Akkor egy 9 éves gyereket mart meg a gepárd a karján, miután három másik személlyel együtt szintén kiszálltak az autóból.