Kevesellte a barátjától kapott milliókat, ezért az összes pénzt otthagyta egy bárban

/
/
1857 megtekintés

Szakítás után, fájdalomdíjként kapta volna az összeget, de szerinte a 80 millió kevésnek bizonyult, ezért otthagyta a pénzt bőröndöstül.

Filmbe illő jelenetet éltek át egy kínai bár dolgozói, amikor apró csecsebecsék és elejtett aprópénz helyett egy bőrönd pénzt találtak a boxok között, amit valaki elfelejtett hazavinni.

Hangzou város egyik bárjában két nő jelent meg vasárnap este, akikhez egy bőrönddel érkező fiatalember csapódott. Iszogattak, beszélgettek, majd heves vita tört ki közöttük, ami után előbb a férfi, majd a két nő is távozott, mindannyian a bőrönd nélkül.

A bárban dolgozók csak akkor szúrták ki a táskát, amikor bezárt a bazár. Gondolták, elspájzolják, amíg meg nem lesz a tulajdonosa, de a táska véletlenül kinyílt, a benne lévő 2 millió jüan (kn. 83 millió forint) pedig megdöbbentette a dolgozókat.

A rendőrök elszállították a zsozsót, és miközben azon tanakodtak, hogy mi legyen a pénzzel, egy Rolls Royce fékezett az őrs előtt. Egy 23 éves fiatal szállt ki az autóból, aki közölte, a pénz az övé. A száz jüanos bankók sorsáról is beszámolt, így derült ki, hogy a pénz valójában szakítási pénz lett volna, amolyan kárpótlás, fájdalomdíj. A magát átverve érző nő azonban kevesellte az összeget, és inkább ennek minimum a dupláját, maximum az ötszörösét gondolta. Annyira nem jött lázba a 83 milliótól, hogy az egész bőröndnyi pénzt feldúltan a bárban hagyta.

Annyi korrektség volt a lányban, hogy egy üzenetben tájékoztatta a gáláns lovagot a pénz hollétéről. A sztori végén a pénzt visszaadták a férfinak a rendőrök, akinek nevét ugyan nem hozták nyilvánosságra, de annyi bizonyos, a férfi egy igazán nagykutya fiacskája, és annyira gazdagok, hogy az elfelejtett 83 millió nekik csak fagyipénz.