Kitálalt egy magyar örömlány: egymilliót hozok haza két hét alatt

/
/
11761 megtekintés

Tünde azért jár ki, hogy pénzt gyűjtsön. De vannak későbbi tervei is.

A 23 éves magyar lány Svájcba jár pénzt keresni, ráadásul nem is keveset hoz haza.

Titokban

Tündének az anyakönyvezett és a Svájcban használt “művészneve” sem Tünde. Megváltoztattam, mert névvel nem vállalta volna a beszélgetésünket, ennek pedig egyetlen oka van: a szülei nem tudják, mit dolgozik odakint.

Tünde kéthetes etapokra jár ki Svájcba, ahol prostituáltként dolgozik. Egy évvel ezelőtt gondolta úgy, hogy belevág, mert családja és ő is anyagi problémákkal küzdött. Egy stúdió hirdeti magát az interneten, erotikus svájci munkákat kínál, ide küldte el a képeit. A stúdió visszaírt neki, hogy ilyen típusú lányra szükség van odakint, tehát mehet.

Reggeltől hajnalig, de megéri

Tünde a szobájában reggel kezdi a munkát és hajnali egyig fogad vendégeket. Az, hogy ez mennyi kuncsaftot jelent, az teljesen változó: ha “jól megy a bolt”, akkor akár 10 férfi is megfordul nála egyetlen nap alatt, de az átlag inkább 4-7 között van.

Ahogy a vendégek száma, úgy a bevétel is igen rapszodikus. Ha jól megy a nap, akkor akár 800-1000 frankot is nála hagynak a kuncsaftok, ez az összeg azonban nem 100%-ban az övé. Miután befizeti az adót (merthogy ebben a bordélyházban teljesen legálisan dolgoznak az örömlányok, bejelentett svájci munkaviszonnyal rendelkeznek) és a főnök részét is kifizette, kb. az összeg felét teheti zsebre. És hogy mennyit hoznak ebből haza?

“Ha okos vagy, legalább a felét félre tudod tenni ennek a pénznek. Én napi 50 frank környékén költök kajára, cigire, tisztálkodásra, a maradékot hazahozom. Így a két hét után kb. 3-4 ezer frankkal jövök haza.”

A lányok tehát jobban jártak, amíg a svájci frank forinthoz viszonyított árfolyama magasabb volt, (fél évvel ezelőtt 290 forintot ért 1 frank, most már csak 260-at), de ez a pénz így is 800 ezer és 1,1 millió között mozog.

Jól érzi magát

“Családias környezetbe érkeztem. Aranyos volt a főnök és a lányok is” – mondja Tünde arról, mi fogadta, mikor odaért. Egy olyan lakást kell elképzelni, ahol három külön szoba van, mindegyik szoba egy-egy lányé, a vendég pedig választ, hogy kihez akar menni.

A házban minden lány magyar, sőt, a tulajdonos is egy magyar nő, ez az ő vállalkozása. Az üzlet teljesen tisztán, legálisan fut, a lányokat bejelentik, az adót pedig rendesen befizetik a munkájuk után. A lányok egyébként rotálódnak: általában két hétre mennek ki, aztán miután hazajönnek, nem ugyanaz a csapat megy vissza.

Ahogy Tünde fogalmaz, a családias hangulat miatt jól érzi magát odakint.

“A lányokkal tartjuk a kapcsolatot, jóba vagyunk. Van, hogy miután hazajövünk, azután is csetelünk, kibeszéljük egymás gondjait. Odakint meg együtt járunk szoláriumozni, vásárolni, szórakozni a szabadidőnkben” – mondta Tünde.

A részeg is ember

A vendégek általában svájciak, de vannak közöttük albánok, törökök, indiaiak, kínaiak, de még magyarok is. Általában rendesen viselkednek, a lányok pedig biztonságban vannak a házban, amit – bár Tünde nem mondta – bizonyára védenek is.

“Ha bántani akarnak minket, akkor szólni kell, és van, aki rájuk szól. A szobánkban nem kell félni, ott nem történhet probléma. A legtöbb vendég megérti, hogy mikor van vége, mikor kell mennie. Olyan előfordul, hogy például valaki annyira részeg, hogy nem is áll a lábán. Olyankor vele is kedvesnek kell lennünk, ő is ember, úgyhogy inkább letámogatjuk a lépcsőn.”

Tünde számára nem volt olyan pillanat, amikor azt mondta volna magának, “ebbe kár volt belevágni”. Hallott már ő is durva sztorikat odakintről, elrabolt, kihasznált lányokról, de vele teljesen korrekten viselkednek mind a munkaadói, mind a vendégei.

Még két év

“Minimum két évig még tervezek visszamenni így dolgozni” – mondja Tünde, aki kifejezetten meg van elégedve ezzel a pénzkereseti lehetőséggel. Sőt, később sem jönne haza, van ugyanis egy másik kinti pozíció, ami vonzza. Minden csapattal (tehát minden 3 lány mellett) dolgozik egy recepciós is, és mivel Tünde már nagyon jól beszéli a németet, később ennek el tudja képzelni magát.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!