Két hónapig gyűjtötte a kulát az idős férfi, majd tákolt szarágyúval lőtte be egy lakásba

/
/
436 megtekintés

Ezt nem láttuk jönni, horrorkomédiába illő bosszút állt egy idős férfi Angliában.

Édes a bosszú? Vagy inkább krémes fekália? Az angol fazon az utóbbira szavazott. Több mint 300 kilométert utazott csak az akció miatt, és még saját fejlesztésű eszközt is készített hozzá. A Rotherham városában élő 75 éves nyugdíjas volt barátja, Donald Wicks házához zarándokolt el a nagy töltettel, amit 6-8 hétig gyűjtött szorgalmasan, miközben házilag pumpát gyártott a kilövéshez. 

A kulagép, avagy szarágyú zseniálisan bevált. A levélnyíláson sikerült telelőni a volt barát lakását, a pusztítást Wicks titkárnője fedezte fel másnap, amikor ellenőrizte főnöke lakását, és videót is készített a szörnyű látványról. A videón látni lehet, hogy mindent ürülék borított az előszobában: a padlót, a kicsit távolabb lévő lépcsőket, a falakat és a bejárati ajtó belső részét is. A „kakiszóró” olyan nagy erővel dolgozott, hogy még a többméternyire lévő falakra is jutott a székletből.

Mi volt az indíték? A kulabosszú kiagyalója több mint két éve veszett össze Wicksszel, mert őt okolta házassága felbomlásáért, és úgy érezte, hogy a férfi tönkretette az életét.

A férfit nyolc hét felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, valamint 80 órányi közmunkára. Emellett távolságtartási végzést hoztak ellene: egy mérföldnél közelebb nem mehet Wicks lakásához, és fel sem veheti vele a kapcsolatot. (24.hu)