Egy felmérés szerint sokkal jobb a párkapcsolat, ha hagyod hogy az asszonyt egy másik pali hegessze

/
/
20848 megtekintés

Egyre többen keresnek rá a hármas felállásra, de a párkapcsolatot is feldobja egy harmadik fél.

Amennyire nem akarunk felszarvazottnak lenni, annál nagyobb elánnal keresnek rá erre a kifejezésre az intenetes oldalakon, legalábbis egy, a hancúr és internet kapcsolatát feszegető könyv szerint.

Manapság egyre többen keresnek rá a megcsalós videókra, de már a saját párkapcsolatukat is egyre több házaspár próbálja ekképp feldobni. Háromféle felállás létezik. Az egyik alkalommal a férj csak végignézi, ahogy lehegeszti az asszonyt egy idegen pali, jobb esetben még be is száll az akció kellős közepén. A harmadik lehetőségtől is beindul valakit, ugyanis ekkor az asszony egy teljesen idegen helyen fekszik össze valakivel, amiről a férjnek tett otthoni, részletes beszámoló szolgáltatja az izgalmakat. A megcsalás ilyenkor nem is klasszikus félrelépés, hiszen mindkét fél tud a dologról.

Egy külföldi lap meg is említ egy igazán forró Twitter-fiókot üzemelő párt, akiknél ez a fajta együttlét teljesen hétköznapinak tekinthető. Susie és Shane is azzal dobta fel a párkapcsolatát, hogy egy harmadik felet is bevon az együttlétekbe. A nőt eleinte zavarta a dolog, de annyira hozzászokott, hogy talán el sem tudná képzelni enélkül az életüket. Pláne azért sem, mert így mindketten jól járnak, hiszen a sok éves párkapcsolatuk így semmiképpen sem laposodik el, legalábbis a hálószobában nem.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!