Hervasztó, de ezekre gondolnak a férfiak, ha még nem akarnak ellőni hancúrozás közben

/
/
421 megtekintés

Bizony a legjobbakkal is előfordul, hogy hamarabb érik el a gyönyör érzését, aminek elkerülésére a férfiak szerint töménytelen kókasztó gondolat létezik.

Van az a pillanat, amikor annyira jól esik hancúrozni egyet, hogy jóval idő előtt érkezik a gyönyör érzése, mint azt szeretnénk. Senki nem akar egy tíz másodperces numerát, pláne ha ez gyakori, ezért nem árt, ha különféle trükkökkel megakadályozza az ember az ellövést.

Egy egészségügyi cég készített egy felmérést, amiben arról vallanak férfiak, hogy ők miképp húzzák az időt az ágyban. Legtöbben a póz váltásában látják a megoldást, vagy megállnak kicsit, amikor úgy érzik, mindjárt előtör a folyékony ondócunami. Vannak, akik előre gondolkodnak és rárántanak tali előtt párszor, vagy leisszák magukat annyira, hogy érzéketlenebb legyen a hancúrléc. Az óvszer is megoldás, de mint tudjuk, azt nem sokan díjazzák.

A hervasztó gondolat is megoldás lehet, amiből válogatva úgy tűnik, elég kreatívak a férfiak e téren is:

Harry, 26 éves

A kezdő tizenegyre gondolok a legutóbbi meccsen a futballmenedzser-játékomban. Először a kapusra, majd sorban magam elé idézem az összes arcot a támadókig. Vagy bármilyen kezdő tizenegyre, bármelyik meccsről. Ilyenkor néha még azon is meglepődöm, hogy egyáltalán szexelek.

Tom, 26

The XX Replica című számának szövegét mondom fejben. Jó dal, de igazi hangulatgyilkos.

Sam, 32

Régebben mindig megcsípem a combomon, míg a fájdalom el nem terelte a figyelmem. Mostanában már elég, ha lelassítok, vagy változtatok valamin, például a ritmuson, vagy a pózon.

Joe, 24

Általában az a legtutibb, ha megpróbálom felidézni, mi történt a kedvenc szappanoperám legutóbbi részében. De minden jó, amit tévében például a dokumentumfilmek, amik az űrről szólnak. Ha például elkezdem magamban sorolni a Naprendszer bolygóinak nevét, az mindig működik.

Adam, 36

Nincs az a merevedés, amit ne tudna tönkretenni, ha Theresa Mayre, vagy Boris Jonsonra gondolok. A legtöbbször le is lassítok, vagy megállok, és ritka de erős lökésekkel folytatom.

James, 25

Paddington mackó, amint lekváros szendvicset eszik. Nem rossz erre gondolni, de épp eléggé aszexuális ahhoz, hogy kizökkentsen.

Philip, 27

A diákhitelemre.

Mark, 23

C-3PO, a Csillagok Háborújából.

Eric, 27

Elképzelem az egyik haveromat, amint meztelen, és tetőtől talpig curryszósz borítja.

Carl, 38

Margaret Thatcher bikiniben.