Kibukott az internet a műtét közben videózó és szikével a kézben twerkelő sebészre

/
/
640 megtekintés

Pácienseit műti, miközben olyan táncot rop a plasztikai sebész, mintha a Step Up forgatásán lenne.

Dr. Windell Boutte úgy hirdeti magát, mint a legjobb atlantai plasztikai sebész, bár ezúttal mégsem szakmai tudása miatt került több újság címlapjára. A doktornő előszeretettel énekel és táncol, amikor kedve szottyan, de a baj ott kezdődik, hogy ezt a munkája közben teszi.

A doktornő előbb megejtette az első vágást, beizzította a kamerákat, majd úgy hadonászott az éles szikével, mintha karmester lenne a helyi vonósoknál. Két zsírleszívás között zenére vonaglott, ám nem csak ő látható a többségében 2017-ben készült felvételeken. A kisegítő személyzet is bekapcsolódott az előadásba, akik twerkeltek, énekeltek, majdhogynem a páciensek testén vonaglottak.

Ezek a videók fel is kerültek a doktornő Youtube csatornájára, amit azóta gondosan le is törölt mindenhonnan. A videók felbukkanása előtt sem volt botrányoktól mentes a híres plasztikai sebész élete. Műhibák sorát akasztják a nyakába, jelenleg hét eljárás is folyamatban van ellene. Az olykor a páciensei pucér hátsóját dobfelszerelésnek néző, azon kongázó dokinő persze totálisan nem érti, hogy miért is perlik többen, hiszen mint mondja, sokszor jóval áron alul dolgozott és végzett el korrekciós műtéteket.