Milliók szívét olvasztja el a vak tacskó és pitbull barátjának megható története

/
/
744 megtekintés

Nemcsak nagyon jó barát a két kutya, hanem a pitbull a vak tacskó vakvezető kutyája is.

O.J., a tacskó, és Dozer, a pitbull már nagyon régóta jó barátok és hű társak. Gazdijuknál boldogan éltek egészen addig, amíg az hajléktalan nem lett és menhelyre nem adta a két kutyát. Sokáig úgy tűnt, örökre gazdi nélkül maradnak, ám megható történetük úgy tűnik jó irányt vesz.

A kis tacskó folyamatosan veszítette el a látását, ám pitbull cimborája a teljes sötétség bekövetkezte után sokkal jobban odafigyelt padlócirkáló barátjára. Mindenhová együtt mennek, szinte elválaszthatatlanok, hiszen O.J.-ra Dozer figyel, a vak kiskutyának a hűséges pitbull a saját vakvezető kutyája is. Amikor menhelyre kerültek, azt kérte a volt gazdi az ott dolgozóktól, hogy csakis együtt adják örökbe a két jó barátot.

Májusban mindenki örülhetett, hiszen úgy tűnt, végre szerető gazdára talált a két kutyus. Pár nappal az örökbefogadás után azonban az örökbefogadó lepasszolta a vak tacskót egy másik menhelyre, a pitbullt viszont magánál tartotta. A gondozók azonban akcióba léptek, visszahozták magukhoz O.J.-t, aztán meggyőzték az új gazdit is, hogy vigye vissza Dozert a barátjához.

A milliók szívét megolvasztó történet úgy néz ki boldog véget ért, hiszen egy richmondi család vállalta, hogy mindkét kutyát örökbe fogadja. Ezzel reméljük, ha véget nem is ért a történetük, de boldog mindennapjaikról hallunk még a közeljövőben.