Elsöprő többséggel szavazták meg a nők, hogy félmeztelenül strandolhassanak

/
/
10133 megtekintés

Sajnos egyelőre csak Spanyolországban nem büntetik majd a pőrén fürdőzőket, de hátha ez a kezdeményezés hamar tova terjed.

Egy kényes incidens miatt olyat szavaztak meg a spanyol nők, ami remélhetőleg utat tör magának majd más országban is. Egy Barcelona közeli településen ugyanis leszavazták a bikinis fürdőzést, vagyis akinek kedve szottyan, büntetés nélkül levetheti magáról a melltartót.

Tavaly nyáron a katalán L’Ametlla del Vallès falu nyilvános strandján félmeztelenül fürdőzött két nő, akire magamutogatásuk miatt hívtak rendőrt. Persze óriási felháborodás kerekedett az esetből, ami után egy tiltakozó akció keretében férfiak és nők jelentek meg bikini felsőben a strandon, amire találóan melleket és bimbókat rajzoltak.

A tiltakozás vége egy szavazás lett, ahol a helyi félmeztelen strandolást tiltó rendeletnek 60,9% támogatottság mellett intettek búcsút. A szavazáson 379 nő vett részt, akik tizenhatodik életévüket betöltötték, és akik közül 231-en szavazták meg a magamutogatást tiltó szabályozás eltörlését.

A kérdés már csak az, hogy melyik részük lehet félmeztelen?

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!