Összeveszett két autós, mire az egyikük híg nyeles nutellát küldött a másik szeme közé

/
/
321 megtekintés

Vezetés közben vitáztak össze, a vita hevében pedig az egyikük szemen lett fo*va.

Pennsylvania állami rendőrsége olyan incidensről számolt be, amitől röhögőgörcsöt kaptak az olvasók. Két autós egy közúti incidens miatt veszett össze, mire az egyikük szó szerint lekullantotta a másikat. A rendőrség annyit közölt, hogy pontosan hol, kivel és mikor történt meg a dolog, de azt már nem részletezték, hogy miképpen sikerült ezt kivitelezni.

Persze, hogy rárepült a sajtó a dologra, és addig járt az említett férfi után, míg az részletesen be nem számolt a közúti zaklatás sztorijáról. Az elkövető Henry George Weaver szerint kizárható a szándékosság. A fura esetet betegségének köszönheti, aminek egyik tünete a heves, visszatarthatatlan hasmenés.

Weaver elé veszélyes módon kanyarodott ki egy autós, ami miatt a 69 éves férfi követni kezdte a másik sofőrt, amíg az egy kereszteződésben meg nem állt és heves vitába nem kezdett üldözőjével. Fizikai kontaktus nélkül másztak egymás arcába, és annyira kiabáltak a másikkal, hogy az idegroham miatt Weaver gyomra mocorogni kezdett. Annyira hirtelen jött az inger, hogy nem volt korrigálási lehetőség, és akkora erővel érkezett, hogy a másik autós gatyája is kapott a híg formában előtörő csokis briósból.

Weaver próbált volna magyarázkodni, de az inkább kihívta a zsarukat, akik zaklatás vádjával kívánnak eljárást indítani a férfi ellen, bár ezidáig semmilyen előrelépés nem történt meg részükről.