34 centis dákója tette tönkre hollywoodi karrierjét, de valami miatt mégsem csügged

/
/
1330 megtekintés

A férfi szerint félnek a méretes anakonda miatt a rendezők, emiatt kihagyják mindenféle filmszerepből.

Nem ám leányálom a 47 éves Jonah Falcon élete, hiszen a férfi nem mindennapi dákót hordoz a lábai között. A már-már fegyverként is bejegyezhető dorongja majdnem 35 centiméter hosszú, ami még egy jéghideg vizű medencében is sokkal nagyobb, mint egy átlagos férfi merev állapotú ceruzája.

Nem csak a löveg nagyságú szafaládéja a gond, hanem az emiatt elutasított filmszerepei is. A férfi szerint ugyanis a róla terjedő pletykák miatt nem kéri fel egy rendező sem a különféle a szerepekre, emiatt hollywoodi karrierje úgy néz ki zátonyra futott. Talán Európában sikere lenne, mert állítása szerint Amerikán kívül a kis ember nagy bot szlogenre máshol fittyet hánynak. Az egyetlen pozitívum az eddigi munkájában, hogy nem egy színésznőt döntött meg, akik között hírességek, Oscar-jelöltek és nyertesek is megfordultak, de erről különféle titoktartási egyezmények miatt nem beszélhet.

Az is pozitívum az egójának, amikor pornósztárok bókolnak neki azzal, hogy egyik partnerüknek sem volt még ekkora. Ugyan azt hihetnénk, hogy a férfi rühelli a harmadik lábát, de ez mégsincs így. Sosem érezte azt, hogy kisebbet szeretne, még ha a nagy botnak vannak hátrányai is. Vigyázni kell a pozitúrákkal, és a könnyen bicsakló szerszámot nem nehéz úgy kettétörni, ahogy a rendezők tették azt a színészi karrierjével. Barátnőt sem talál, hiszen az első alkalommal sikítva rohannak haza, amikor akár nadrágon keresztül is jobban szemügyre veszik az ezredest.