Nagypapi előbb rossz unokát vitt haza az oviból, majd útközben be is olttatta a dokinál

/
/
906 megtekintés

Miután az ismeretlen gyereknek rendelt egy szurit hazafelé, még el is magyarázta neki, hogy azt miért kapta.

Négy óra pánikban voltak egy dél-kínai óvodában, ahol egy nagypapa tévedésből rossz unokát cipelt haza magával. Hazafelé még útba ejtették a doktorbácsit is, aki egy hatalmas szurival is megajándékozta szerencsétlen gyermeket.

Az elvitt gyerek anyukája a hír hallatán teljesen összeomlott, bár annyi lélekjelenléte azért maradt, hogy végig nézze a térfigyelő kamerákat, és az ott látott felvételeket elkezdték a közösségi oldalakon kerestetni. Itt ismerte fel saját apját az a leányzó, aki a hatóságoknak elárulta a kínos eset okait.

Nagypapi alig ismerte a saját unokáját, másrészt nemrég költözött a városba is, ahol még teljesen idegen volt számára minden. A két gyerek neve is hasonlít egymásra (Hongyu és Hongrui), de a kínai gyerekek egyébként is kiköpött egypetéjű ikrek, így könnyű volt a tévedés. A megszólításból sem esett le senkinek a cserebere, hiszen szokás szerint az idős embereket kivétel nélkül mindenki nagypapának szólítja.

A hab a tortán mégsem a gyerekek felcserélése volt, hanem az a pillanat, amikor nagypapi elmagyarázta a rossz unokának, hogy a nemrégiben kilábalt influenzája miatt kell injekciót kapnia a doktorbácsinál.