Kikosaraz a másfél millás szilikon szerető, ha paraszt vagy az ágyban

/
/
5417 megtekintés

Szóval nem elég, ha kiadsz egy játékszerért másfél millát, még nem is biztos, hogy rárabol a botodra.

Egy spanyol feltaláló nem csak speckós funkciókat pakolt a Samantha névre hallgató kufircgépbe, hanem olyat is, ami nemet mond az aktusra, ha rájön az emberre a kangörcs. Ez annak tükrében kellemetlen, hogy súlyos pénzeket fizetsz ki egy gépért, ami szó nélkül cummantana le, ha nem lenne beleprogramozva egy nem várt funkció.

Dr. Sergi Santos és felesége, Maritsa Kissamitaki olyan szexrobotot gyártott, ami képes reagálni az emberi közeledésre. Valami olyasmi kéz- és csípőmozgásra képes, mint egy hús-vér nő, A programozott szerető fejében található miniszámítógép képes eltárolni az információkat, hogy a szerzett tapasztalatokat később arra használja, hogy sokkal jobb legyen az együttlét.

Különböző módokba kapcsolható a gépezet, attól függ, ki mennyire vevő a szolid családias, romantiksabb énjére, vagy épp a tüzes maca oldalára, ami lekaparja a falról is a tapétát. Ha viszont elsőáldozóként töketlenkedik valaki Samanthával, akkor a programozása szerint azonnal kikapcsol, de akkor is nemet mond a malackodásra, ha tulajdonosa tiszteletlenül vagy agresszívan bánik vele. Ilyenkor baba módba vált, ami annyit jelent, hogy használhatatlanná válik.

És ez nem kitaláció, hanem már működő prototípus, ami lassacskán piacra kerül potom 1,3 millió forintért. Nem kevés pénz a nem várt funkciók tükrében, de még örüljünk, hogy a szerkezet nem jelenti fel a tulaját erőszakos közeledésért.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!