Felnőtt filmet forgattak a a tűzoltók a parancsnokságon

/
/
1383 megtekintés

Arthur Deant és Deann Ellert tűzoltót is felfüggesztették az ohiói Akronban, miután felmerült, hogy nem éppen arra használták a parancsnokságot, amire kellett volna.

A sajtó értesülési szerint a felfüggesztést azután rendelték el, hogy egy felvétel felkerült több internetes videómegosztóra is, amit – úgy tűnik – a pár a tűzoltóságon készített. Több olyan videó is felkerült, amin egy nő (minden bizonnyal Eller) az parancsnokság edzőtermében meztelenkedik.

Azt pontosan nem tudni, a város melyik őrsén, ugyanis több is van, illetve a régóta párkapcsolatban élő férfi és a nő két különbözőben teljesített szolgálatot. A helyi tűzoltóparancsnok és a polgármester sajtótájékoztatójukon arról beszéltek, hogy akár el is bocsáthatják a párt, ha a vizsgálat során kiderül, hogy megszegték a város rendeletét, miszerint a munkatársak nem léphetnek egymással kapcsolatba.

Eller és Deant ugyanazon a napon vették fel a tűzoltósághoz 2000 szeptemberében. A róluk szóló jelentésekben Ellert mintaszerű munkatársnak írták le, ahogy Deant is.

Forrás: USA Today

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!