Véletlenül 3 milliárdot tőzsdézett össze a kezdő bróker

/
/
2963 megtekintés

Egy szimulátoron próbálgatta szárnyait a kezdő bróker, aztán kiderült, hogy valós milliókkal dobálózik.

A francia Harouna Traoré úgy döntött, online kereskedésbe kezd, amit remek ötlet begyakorolni a Valbury Capital egyik brókerplatformján, mielőtt valós pénzekkel csap bele a lecsóba. Neki is rugaszkodott, aztán amikor 300 milliós adósságba verte magát, rájött, hogy a program időközben önálló életre kelt, és a játékpénz igenis valós.

Mielőtt azonban bukott volna, szépen gyakorolta a tőzsdézés alapjait, aztán úgy döntött, nyit egy valós számlát 20 ezer euróval, és tovább gyakorol tét nélkül. A gyakorlás azonban igenis valós volt, de miután összeharácsolt 300 millió veszteséget, kicsit sem dőlt a kardjába, hanem azon volt, hogy visszaszerezzen minden fityinget.

A férfi folytatta a kereskedést amíg azon kapta magát, hogy 3 milliárdot kaszált, ám a Valbury őt kaszálta el szerződésszegésért. A cég szerint emiatt minden tranzakciója érvénytelen, így a 3 milliárdból végül nulla forint lett. A történet itt még nem ért véget, hiszen a férfi kicsit sem nyugodott bele a döntésbe, és 3 milliárdra perelte be a Valburyt.