Neymar önzőségétől már a csapattársak zacskója is tele van

/
/
1889 megtekintés

Neymar hisztijeit, kivagyiságát már nem csak a nézők elégelték meg, hanem a csapattársak is.

A brazilok a csoportkör második fordulójában 2–0-ra legyőzték Costa Ricát, de ettől függetlenül nem túl rózsás a hangulat náluk. Ennek az oka egyszerű: Neymar.

Nyögvenyelős győzelem volt a brazilok Costa Rica elleni küzdelme, ahol ugyan megszületett a három pont, de a nézők mellett Neymar csapattársai is elkezdték megelégelni a PSG-s primadonna produkcióit.

A brazilok első meccse után jöttek a kommentek, a szalagcímek, ahol mindenki szerint Neymar nem a csapat érdekeit, hanem inkább a sajátjait nézi. Elfelejtett passzolni, önző módon vitte bele a labdát a védőkbe, rendszeresen eljátssza a nagyhalált az ellenfelekkel szemben. Costa Rica ellen sem volt ez másként, ahol nem csak legyőzte őt a videóbíró, de a meg nem adott büntető után akkorát bokszolt a labdába, hogy sárgát is kapott a hisztiért.

 

Persze itt még koránt sem volt higgadt, szünetben is nyomta a sódert a bírónak, aki meccs közben alázta le a frizurájával inkább, mintsem a góllövéssel foglalkozó szupersztárt.

Azt még hozzá kell tenni, hogy a meccsen Thiago Silva volt a kapitány, de neki is úgy osztotta az észt Neymar, mintha a hátvád csak bábkormány lenne a csapat élén. Azt még csak-csak elnézte neki a brazil bekk, hogy folyamatosan reklamál, hisztizik és öncélúan cselezget, de volt egy eset, ami után már ő is megszólalt, miszerint ezzel megsértette őt a fiatal csatár.

A meccs vége felé, még döntetlen állásnál Thiago Silva visszaadta a labdát Costa Ricának. Neymar ordítani kezdett a hátvéddel, kérdőre vonta, miszerint az ellenfél is húzza az időt, nem lenne szabad kedveskedni velük ilyesmivel. Habár Thiago Silva is egyetértett picit Neymar véleményével, a stílus, a feléje mutatott tisztelet hiánya már sokkal jobban fájt. Annak ellenére, hogy Neymart a védő is úgy kezeli, mintha az öccse lenne, mégis úgy nyilatkozott ez ügyben, hogy Neymar “megsértette őt”.

Újságírók szerint még csoda, hogy nincs nagy széthúzás csapaton belül, hiszen Neymar valódi kiskirályként viselkedik a pályán és azon kívül is. Senkire nem hallgat, önfejű, és a posztját is szívesen hagyja el, ha azt úgy kívánja. És ha ez így folytatódik, akkor a miniszterelnök helyettes által feltüzelt Szerbek ellen akár meg is éghetnek a csoportmeccsek utolsó fordulójában, szerdán.