Percekig élvezhette a bérelt Ferrarit, amit röviddel az indulás után rommá tört

/
/
5435 megtekintés

Az út vizes volt, a kipörgésgátlót kikapcsolta, és persze, hogy még sosem ült hasonló kaliberű autóban, nem hogy Ferrariban.

Egy kínai nő bőven adott az élvezeteknek, amikor úgy döntött, kibérel egy Ferrarit és odaküldi neki közúton. Hogy még irigykedjenek is rá, élőben be is jelentkezett az egyik piros lámpánál, de a rivaldafényt nem élvezhette pár percnél tovább.

A 458 Italia önálló életre kelt a vizes aszfalton, megpördült az úton, a többsávos út közepén található kerítést szétzúzta, plusz még két másik autóban is kárt tett. Persze a Ferrari is rommá tört, amiről Wenling város egyik térfigyelő kamerája készített felvételt.

A 170 milliós autóban 90 milliós kár keletkezett, és akkor még senki nem beszélt a letarolt kerítésről és a megrongált autókról. Nem tudni, hogy mi van az autó biztosításával, egyáltalán milyen összeget kell megtérítenie a nőnek a pár perc örömautózásért.

A vizsgálatok szerint a balesetet az okozhatta, hogy Miss Autóversenyzőnk kikapcsolta a Ferrari kipörgésgátlóját, mert minden bizonnyal volt már tapasztalata hasonló erősségű verdával.