Bozótvágóval kényszerítette hancúrozásra exét, akihez betört a kívánós lány

/
/
5391 megtekintés

A 19 éves lány betört a volt barátja lakásba, exe torkához szorította a bozótvágót, majd megparancsolta neki, hogy vetkőzzön.

Az amerikai Montana államban egy 19 éves amazont tartóztattak le a rendőrök, aki betört az exéhez, majd egy bozótvágóval fenyegetve kényszerítette őt malackodásra. Persze nem ez volt a fiatal lány első húzása, hiszen korábban is elkalapálta már az ártatlan férfit.

Samantha Ray Mears akkor tört be a volt barátja lakásába, amikor az nem tartózkodott otthon. Pechére megvárta őt a lány, és amikor szerencsétlen férfi belépett az ajtón, már kapta is a nyakához a bozótvágót. A nő azonnal megparancsolta a férfinak, hogy vetkőzzön, aki úgy érezte nem menekülhet sebesülés nélkül, ezért rögtön beadta a derekát. A férfi ledobta a ruháit, a nő pedig rámászott, és miközben hancúroztak, a férfi nyakánál végig ott volt a machete.

A kamaty végén a nő kicsit ellazult, ekkor a férfi tudott pár fotót készíteni bizonyítéknak. Összeszólalkoztak, de közben úgy tett a férfi, mintha egy barátját hívná, miközben a rendőrséget tárcsázta, akik hamar meg is érkeztek. Ekkorra a férfi már kisurrant a lakásból, a nőt sikerült elfogni, aki ellen több vádpontban is eljárást indítottak, mivel nem ez volt az első eset, amikor elborult az agya. Nem sokkal korábban egy veszekedés közben fojtogatta meg a férfit, aki azért nem is próbált védekezni, mert attól félt, hogy a nő feljelenti őt, és ártatlanul meghurcolják.

Az előzetes letartóztatásba helyezett nő ellen ötvenezer dolláros óvadékot szabtak ki, és megtiltották neki, hogy a férfi közelébe menjen.