Tipikus japános az Európában letiltott, felnőtteknek szóló vetkőzős játék

/
/
5832 megtekintés

A konzolra gyártott játékban a lengén öltözött lányok intim zónáit kell birizgálni a pontesőért.

A japánok legyártottak egy olyan játékot, aminek megjelenésére a Sony az utolsó pillanatban megálljt parancsolt. Majdnem kiadták PS4-re, de az inkább felnőtt korosztályt célzó mangás játékot túlzottan is tizennyolc pluszosnak gondolták.

Az Omega Labyrinth Z egy olyan mászkálós videójáték, ahol a tereptárgyak helyett a lengén öltözött lányok erogén zónáit kell felfedezni. Az még hagyján lenne, ha a szereplők már érett külsővel rendelkeznének, de a tipikus japán elme túlságosan kislányos külsőt kölcsönzött a játék sok karakterének.

A videójátékok besorolásáért felelős Video Standards Council már márciusban megtagadta, hogy ez az erősen korhatáros játék a boltok polcaira kerüljön, aminek tudatában már nem is annyira tűnik gonoszságnak a Sony döntése. Részletes magyarázattal indokolják a játék európai és amerikai piacra kerülésének tiltását, de elég csak pár trailert és végigjátszást megnéznünk, hogy mi is megbizonyosodjunk a döntés helyességéről.

Az olykor iskolai környezetben, fiatalkorú karakterekkel játszódó történetben előfordul, hogy a játékosokat mézzel kell bekenni, ahonnan kiskutyával kell lenyalatni az édes nedűt. A cél az, hogy feltüzeljük a játékost, aki ettől egy óvatlan pillanatban akár a ruháitól is megszabadulhat.

Ilyen és ehhez hasonló szituációkat kell eljátszani, hogy kéjes sikolyokat és a halknál valamivel hangosabb nyögéseket váltsunk ki játékpontokért. Az egyelőre Ázsiában elérhető játékot tehát kétséges, hogy a közeljövőben látjuk bármilyen platformon is, vagy a boltok polcain az “újdonság” felirat alatt.