Eddig kétezer pasival feküdt le a nő, aki szürreális titkáról lebbentette fel a fátylat

/
/
11427 megtekintés

Olyan titok derült ki a nőről, ami miatt foghatja a fejét az a több, mint kétezer fickó.

Crystal Warren most 48 éves és már több, mint kétezer pasin van túl. Eléggé nimfomán, elmondása szerint még ötven éves kora előtt el akarja érni a háromezres határt. Ez azért is érdekes, mert Crystal 33 éves koráig Christopher Snowden néven tengette az életét, vagyis kőkemény férfi volt a nemátalakító műtétjéig.

Tegyük hozzá, sosem érezte jól magát a bőrében, és stikában már 14 évesen anyja ruháiban parolázott. Nem melegnek született, hanem egy férfi testbe zárt nőnek. 20 évesen már nem zavarta a női ruha dolog, ezért gyakran jelent meg szoknyában nyilvánosan is. 2001-től hormonokat kezdett szedni, hogy felkészüljön a nemátalakító műtétre, 2003-tól pedig már hivatalosan is a gyengébbik nemhez tartozik.

A teljes átalakulás után végre azt érezte, hogy a megfelelő testben van, ezért belecsapott a lecsóba. Randizni kezdett, és mindenkivel lefeküdni, aki csak szembe jött vele az utcán. A barátai nagyon nem értenek vele egyet, de ő élvezi, és esze ágában sincs leállni. Hogy mennyire imádja az intimitást, azt az a kilenc férfi tudná elmesélni, akik egy éjszaka alatt mindannyian megdöntötték Crystalt. Komoly kapcsolatot nem akar, mert képtelen hűséges maradni, ezért amíg teheti, tovább falja a férfinépet, és meg sem áll háromezerig.