Előbb beittak, majd egy forgalmas útkereszteződésben reszeltek egy nagyot

/
/
11509 megtekintés

A nőnek már nem ez az első nyilvános hegesztése, a férfi pedig kiköpött mása a Fantasztikus labirintus mogorva törpéjének.

Hajnali fél hatkor telefonált egy nő a rendőrségre még június 15-én, hogy egy oklahomai kereszteződés fájának takarásában egy félig lehúzott nadrágos férfi fekszik egy nőn. Nem kicsi a rakást játszottak, ám a rendőrök kiérkezésekor még nagyban ment a reszelés. A férfi pont akkor gurult le a nőről, ezért mindkettejüket azonnal letartóztatták.

A 42 éves Verna LeClair már visszaesőnek számít, hiszen nemrég hasonló sztori részese volt, egy 21 éves férfival hupákolt egy nagyot, csak akkor egy italbolt parkolója volt a légyott romantikus helyszíne.

A hölgyeményt talán elfogta a nosztalgia, hiszen a 48 éves Tony Willis kiköpött mása a Jim Henson által rendezett 1986-os, olykor groteszk mesefilm mogorva törpéjének. A George Lucas produceri munkájának is köszönhető fantasy folytatásáról még nem tudni semmi konkrétat, de az alkoholt is fogyasztó szerelmespár kreált egy Hoggle mellékszálat, amiért pechükre lecsukták őket a rendőrök.

Hoggle, a házsártos törpe a Fantasztikus labirintus című fantasyfilmből

 

Csak halkan jegyzem meg, hogy mindketten annyira vonzóak, hogy valahol érthető, hogy nem bírtak a leküzdhetetlen vágyaikkal.