Félmeztelen nő kötött el egy munkagépet, hogy melltartóért hazaindulva letarolja a társasházat

/
/
10589 megtekintés

Bedrogozva lopta el a markolót, hogy kilométereket vezetve hazáig felvehessen végre egy melltartót.

A 34 éves Heather Houston olyan sztorival kápráztatta el az érte kiérkező rendőröket, amilyet a másnaposok című filmben tudunk csak elképzelni. Bedrogozva kötött el egy markolót, majd 8 kilométeren keresztül csapatta vele, hogy hazaérjen.

Tette mindezt félmeztelenül, és mivel nagyon nem volt kedve sétálni, ellopott hát egy munkagépet a közeli építkezésről. A szomszédok hatalmas csattanásra és robajra lettek figyelmesek, amiről először azt hitték, hogy valamiféle felújítási munkálat vette kezdetét kora hajnalban. Tévedtek, csak a montanai hölgyemény érkezett meg stílusosan, majdnem lebontva a komplett társasházat.

Az egyik szomszéd, Andy Ashcraft is legszebb álmaiból riadt fel hajnalban, amikor a munkagép hatalmas fémkanala olyan erővel csapódott szobája falának, hogy nem is hitte, hogy az épület ezt túléli. Nem is tudta, hogy melyiken lepődjön meg jobban: A valamilyen csoda folytán egyben maradt házon, vagy a markoló felemelt tolólapján a hálószobájába mászó félmeztelen szomszéd lányon.

A másnaposok című filmbe illő esetért letartóztatta a rendőrség a lányt, akinek nem ez volt az első dobása. Korábban kábítószer birtoklásért és fogyasztásért is csukták már le, ám ezúttal kiegészül a lajstroma garázdasággal is.