A balul elsült lánykérésen egy kindertojás szorult a nő micsodájába

/
/
11713 megtekintés

Nem egy konkrét kinder tojás, csak annak a műanyag kapszulája benne a lánykérős gyűrűvel.

Adam Kay rezidens orvosként annyi bizarr sztorival találkozott, hogy úgy döntött, a meghökkentő memoárját papírra veti. Meg is jelent a This is going to hurt – Secret diaries of a junior doctor (Ez fájni fog – egy rezidens doki titkos naplója) című olvasmány, amiből a Mirror egy könyvbemutató során kiemel egy érdekes lánykérést.

A lánykérés valójában fiúkérés, amivel a hagyományoknak köszönhetően egy fiatal lány szeretett volna élni. Vagyis élt is vele, és mint ilyenkor az lenni szokott, egész különleges módon szerette volna szerelme kezét megkérni. Az ember általában egy ilyenre készül fel, aminek nagyot kell szólnia, emlékezetesnek kell maradnia, és ha lehet, még romantikus is legyen.

Az említett hölgy vett egy Kinder tojást, megette róla a csokoládét, kihajította a műanyag kapszulájából az ajándékot, annak helyére pedig elrejtett egy jegygyűrűt. A kapszulába zárt gyűrűt beledugta a muffjába, mert úgy tervezte, hogy a hazaérő barátját letámadja, ráveszi egy kis kézimunkára, aki majd megtalálja a műanyag dobozkát, benne a meglepivel, ami után felteheti a mindent eldöntő kérdést.

Eddig minden rendben is ment, de azzal nem számolt, hogy a nagy sietségben a kapszula keresztbe vágja magát a micsodájában, és onnan egyikük sem tudja majd kiimádkozni. Mindketten nagy elánnal próbálták kiszedni, de végül belátták, ez csak orvosi segítséggel lehetséges. Be is siettek a sürgősségire, ahol a már említett orvosunk várta a majdnem jegyeseket.

A doki egy fogóval halászta ki a kapszulát, ahol végül megtörténhetett a lány, vagyis fiúkérés, amire persze, hogy igen volt a válasz. Teljesen jó ez a sztori mindaddig, amíg egyszer a gyerekük fel nem teszi a nagy kérdést:

Apa, te hogyan kérted meg a mami kezét?