Óriási balhé a PSG-nél, Cavani után Mbappét is szekálja a brazil fenomén

/
/
2632 megtekintés

Neymar nem csak Cavanit próbálja kiutálni a csapatból, de Mbappéval sem felhőtlen a viszonya.

Amióta Neymar távozott a Barcelonától és a PSG katari tulajdonosai konkrétan egy hatalmas lovat adtak a hátsója alá, már nem tudja szegény, hogy mit kezdjen jó dolgában. Cavanitól már az első meccsen elkobozta a labdát, hogy tizenegyest rúghasson, azóta pedig keményen lobbizik az uruguayi focista eladásán. Pletykák szerint a fiatal franciával sem felhőtlen a viszonya, vagyis február óta csak akkor beszélnek Mbappéval, ha muszáj.

A problémát elvileg az okozza, hogy Neymar és Dani Alves oda-vissza szekálják a szélvész-gyors csatárcsillagot, aki már szóvá is tette nem egyszer, hogy ez így számára nem okés. A két brazil azzal gúnyolja Mbappét, hogy hasonlít Donatellóra a tini nindzsa teknőcökből, vagy épp azzal, hogy hiába gepárd gyorsaságú, ha a focihoz botlábú. Ártatlan tréfának tűnik, ám minden ugratás addig jó poén, amíg a kiröhögött fél is nevet rajta, ezután már tiszteletben kellene tartani a francia futballista kérését.

Ha még ez nem lenne elég, akkor egy februári, Toulouse elleni meccs tette fel az I-re a pontot, amikor Neymar vélhetően direkt nem passzolt Mbappénak, amit a francia focista az öltözőben számon is kért a brazilon. Gyors szóváltás keveredett a két játékos között, a feleket a társak szedték szét, Neymar és Mbappé pedig azóta csak akkor kommunikál, amikor muszáj.

Ha mindez igaz, és nem csak a kacsa hírlapok próbálják szítani csapaton belül a feszkót, akkor a világbajnokság után visszatérő focisták között még jobban elmérgesedhet a viszony. Mint tudjuk, Dani Alves ott sem lehetett a még negyeddöntők előtt kizúgó brazil válogatottban, Neymar pedig annyit fetrengett a füvön, mint a beteg légy, akit szemen fújtak chemotox-szal. Míg Neymar csak árnyéka volt annak a zseninek, akitől a megváltást várta mindenki a vébé előtt, addig Mbappé szárnyal, és ha szerencséje van, egy világbajnoki trófeával térhet haza és a PSG-be.

Komolyan össze kell kapnia magát a párizsi csapatnak, főleg a vezetőknek, mert ha ez igaz, és ez folytatódik, valamelyik futballistától elég hamar el fognak búcsúzni.