66 év után döntött úgy, hogy életében először levágja a körmeit

/
/
3460 megtekintés

Az indiai Shridhar Chillal világrekorder nemrég körömollót ragadott és tinédzserkora óta először vágta le a végtagjai szaruképződményeit.

A 82 éves férfi még tinédzser volt, amikor egy véletlen folytán letörte a tanára egyik megnövesztett körmét. Kellemetlen tud lenni, de a pedellusnak nagy kedvence volt a sok ideje dédelgetett szarulemeze. Ahogy a tanára akkor fogalmazott, addig úgysem tudja meg, hogy mekkora érték ez, amíg nem lesznek saját méretes körmei. Mivel Chillal a szívére vette a történteket, úgy döntött, ő is megnöveszti a sajátjait.

A férfi évtizedeken keresztül óvta a körmeit, amelyek öreg korára 909 centisek voltak összesen. Mondani sem kell, mekkora óvatossággal kellett élnie az életét, amivel sem aludni, sem a hétköznapi teendőit elvégezni sem tudta (mondjuk egy mindennapos hátsó törlés is feladta a leckét).

Megunta, úgy döntött megszabadul a körmeitől, ezért sok év után körömollót ragadott és a világrekordernek számító karmaitól nagyközönség előtt szabadult meg. A ceremóniának a Believe it or Not! múzeum adott otthon, ami a Times Square-en található. Persze a körmöket nem dobják tűzre, és pörkölt sem fő majd belőle, hanem a múzeum amolyan látványosságként állítja ki a nagyközönség számára.

Te képes lennél így leélni az életed?