Heves cumi közben, a letorkozott húsdorong szakította szét a gigáját

/
/
8848 megtekintés

Hancúr baleset, egy a százmillióhoz a szint.

Fredy Alanis anyukájával érkezett meg a kórházba, bár a férfi szegény asszonyságnak nem mondta meg a miérteket. Az aggódó anyuka annyit tudott, hogy valami történt a kisfia légútjával, bár azóta biztosan tájékoztatták a valóságról.

Alanis nem egy kiflit nyelt félre, vagy egy csont akadt a torkán, hanem kőkeményen torokra vette a barátja 25 centis bőrös virslijét, aki annyira be volt vadulva, hogy tövig ráhúzta a fejét a botra. A férfi mindezek mellett arról is beszámolt a dokiknak, hogy a baleset ellenére be tudta fejezni a mutatványt, hogy a barátjának – vele ellentétben – azért még jó legyen.

A dokik persze, hogy dobtak egy hátast a sztorit hallva, szerintük az effajta baleset esélye egy a százmillióhoz. Alanisnek három hétig kellett nélkülözni az orális örömöket, amit a párja kicsit sem bán, sőt, ígérete szerint ezentúl jobban oda fog figyelni.

Hogy mindenki jól értesült legyen, Alanis azért felpakolt egy képet Twitter oldalára egy nem gyenge kísérő szöveggel, ami valahogy így hangzik picit finomított fordításban:

Elnézést a rossz beállításért, csak emlékezz, amikor.. khmm.. torokra vettem egy Hulk-méretű kolbit és a sürgősségin kötöttem ki. Nagyon röhögök, sose felejtem el.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!