32 kilométer gyalogolt a munkába, mert elromlott az autója, ezt kapta érte

/
/
10862 megtekintés

Egy alabamai diák, Walter Carr egészen borzalmas estén lehetett túl: pár napja éppen az első munkanapjára készülődött, mikor tönkrement az autója.

Nem volt mit tenni, senkivel sem tudta elvitetni magát, ezért kénytelen volt éjjel, 32 kilométert gyalogolva elindulni, hogy időben beérjen. Legalábbis a 20 éves fiatal szerint, mert legtöbben valószínűleg inkább telefonáltak volna, hogy nem tudnak mégse megjelenni a tervezett időben. Carr viszont nem akarta, hogy már az első nap csalódjon benne a munkáltatója.

És mint kiderült, megérte. A történet ugyanis eljutotta a költöztető cég vezérigazgatójáig, aki hallva a fiú elszántságát, felajánlotta a saját autóját és az egyik közösségi adománygyűjtő oldalon is indított egy kampányt, ahová 8500 dollár, azaz 2,4 millió forint érkezett.

“Sosem voltam az az ember, aki feladja. Sosem tettem ilyet. Csak akkor győzhetnek le, ha hagyom magam legyőzni.”

A fiú egyébként végül jóval korábban megérkezett ahhoz a házhoz, ahová mennie kellett költöztetni. Az ott lakó Jenny Lameynek megesett rajta a szíve, és felajánlotta, hogy menjen be addig, feküdjön le, pihenjen, míg meg nem érkeznek a többiek is.

A vezérigazgató, Luke Marklin a Ford Escapje odaajándékozása után úgy nyilatkozott: “Úgy tűnk, hogy az autónak nagyobb haszna lesz ott. Carr csodálatos! Ő a példaképünk.”