Csalódott nők jelentették fel a farok nélküli férfit

/
/
4688 megtekintés

Több hónapig hancúrozott olyan nőkkel, akik hosszú ideig hitték, hogy a férfi a saját micsodájával elégíti ki őket. Tévedtek!

A 35 éves Carlos Delacruz két nővel is kapcsolatban volt, ami annak tükrében fura, hogy a férfi lábai között nincs hancúrléc. Ennek hiányában előbb 3 évig, majd 9 hónapig hülyítette a nőket, de végül lebukott, így bíróság előtt hozhatnak ítéletet az ellene felhozott vádakban.

A két nő azért sem vehette észre a férfi hiányosságait, mert a nemi érintkezések során mindig teljesen besötételt a szobában, így egyiknőnemű sem láthatta, hogy pontosan mit is kapnak a férfi kolbásza helyett. Sokszor még a ruhát sem volt hajlandó levenni, de előfordult, hogy az óvszer felcsattintását is ügyesen imitálta. A keze rendszeresen az ál-dákó tövén volt, amivel fájdalmas és esetenként vérző sebeket is ejtett.

Amikor egyikük rájött a turpisságra, hamar híre ment, így két nő is feljelentést tett a hazug férfi ellen, akinek ügyét az edinburghi bíróságon tárgyalják. Hogy pontosan született rendellenesség, vagy nemváltás miatt nincs a férfinak dákója, azt egyelőre nem közölte a hatóság.