Ideje szemügyre venni a cerkát, mert nagy valószínűséggel nálad is kialakult a nyári pöcörő

/
/
12936 megtekintés

Egy férfi a neten várt magyarázatot a nyáron sokkal nagyobb hímtagjára, amire meg is érkezett az orvosi vélemény.

Mint a gyakorikérdéseken írogató felhasználók, a Redditen is vannak kíváncsiskodó netezők, akik közül egy férfi olyan kérdést dobott be a közösbe, amiről talán még sosem hallottunk. A csóka azt vélte felfedezni, hogy nyáron sokkal több helyre van szüksége a nadrágban, mivel a kolbija, vagyis a tojások ilyenkor jelentősen megnőnek.

A nyári cerka egyébként létező fogalom, és a férfit a többi netező meg is nyugtatta, hogy nem csak nála duzzadt másfélszeresére a bőrkalippó, ez teljesen hétköznapi tünet. Ha valaki kételkedne, akkor Jamin Brahmbhatt, urológus szakember véleményére már csak lehet adni, aki szerint is teljesen természetes, ha ha a magas hőmérséklet hatására bizonyos testrészek megváltoznak. Szerinte azonban ez nem évszak, hanem hőmérsékletfüggő.

A magyarázat egyszerű: A hidegben összehúzódnak az erek, melegben pedig kitágulnak, ezáltal sokkal jobban megtelnek a szövetek vérrel, ezáltal megnagyobbodhatnak. A fütyülő tehát nem nő meg, csak az erek kitágulásával tűnik duzzadtabbnak a kelleténél.