Kóros féltékenység miatt, a reggeli fogmosás közben nyisszantotta le férje répáját

/
/
1145 megtekintés

A férj még ki sem fricskázta a csipát a szeméből, amikor fogmosás közben megjött az asszony egy ollóval és lenyisszantotta a férfiasságát.

Nem olyan nyugodt készülődéssel indult a szombat reggele annak a kínai férfinak, aki alig ébredt meg szabadnapján, máris nekiesett az asszony. A Jiangxi tartományban található Fengcheng városában élő Li fogat mosni érkezett a fürdőszobába, ahová a marcona feleség egy méretes ollóval belépve szó nélkül levágta a férfi virslijét.

A nő tettének hátterében annak kóros féltékenysége állt, aki még abban a nőben is vetélytársat látott, aki teljesen ismeretlenül, az utcán, lehajtott fejjel sétált el az ura mellett. Az egész akkor tetőzött, amikor Li munkahelyet váltott, ahol értelemszerűen mindenkivel igyekezett megismerkedni. A nőben ekkor robbant a bomba, de már előtte is voltak érdekes húzásai. A férfi nem telefonálhatott sem kollégáival sem más nőnemű személyekkel, nem nézhetett rájuk, de még egy baráti mosoly sem jelenhetett meg az arcán.

Az eset előtt már sokat veszekedtek, de álmában sem gondolta, hogy egyszer ennyire elborul az asszony elméje. Az akció után rögtön kórházba vitték a férfit, ahol sikerült ugyan a kolbászt visszavarni, de az orvosok szerint még közel sincs túl a nehezén. Most kell igazán óvakodni a merevedésektől, amik miatt károsodhatnak a szövetek, ám ha még minden jól is megy, még akkor sem feltétlenül fog úgy működni a meghekkelt bőrdárda, mint új korában.