Itt legálisan élheted ki a vágyaidat és a piszkos fantáziád

/
/
15449 megtekintés

Bármilyen fantáziád is legyen, ez az összes perverzitásodnak kánaán.

A pixeles videojátékok korában is voltak olyan gémek, amik a piszkos fantáziák kielégítésére születtek, manapság pedig már műfaja is van az effajta szórakozásnak. Elég csak a japánok Omega Labyrinth Z nevű játékára gondolni, ahol külön extra pont jár minden kisajtolt kéjes sikolyért. Ezúttal a Vilelab örvendeztette meg a piszkos fantáziákért rajongó felhasználókat egy olyan játékkal, ami külön történetszálon mindenféle kíváncsiságot kielégít.

Az Indecent Desires egy fiatal egyetemista lány nagynénjéhez való beköltözéssel kezdődik, ahol bármilyen meglepő, még lakik két szemrevaló nőszemély. A számítógép előtt ülők kapcsolatba kerülhetnek a szereplőkkel, de ők maguk alakíthatják a cselekmény alakulását. Persze a piszkos dolgokat nagyon elkerülni nem tudják, de a választási lehetőségekkel dönthetünk a perverzitásunk mélységeiről. Van itt leszbi- és csoport hancúr, MILF vadászat, tapizás, kukkolás megfűszerezve egy kis zsarolással.

Szomorú hír lehet az érdeklődőknek, hogy a játék még nincs teljesen kész, a fejlesztések javában zajlanak, amihez az alkotók folyamatosan gyűjtögetik a támogatókat. Az talán kompenzál, hogy a videojáték első része ingyenes tölthető le amolyan kedvcsinálóként, és ha felcsigáz, fagyipénzért elérhető a folytatás.

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!